BEDNAR SWIFTER SN

A SWIFTER SN egy függesztett, magágyelőkészítő kompaktor, amely egyetlen menetben használható szántáselmunkálóként, de lazított tárcsázott talajok elmunkálására is.

A gép így kihasználható a hagyományos talajműveléshez, valamint minimalizációs rendszerekben is.

A gép szerkezete lehetővé teszi a lúdtalp kapás belső keret könnyű cseréjét rugós kapás keretre vagy SB-szekciós keretre.

BEDNAR SWIFTER SO

A SWIFTER SO hagyományos félfüggesztett magágyelőkészítő kompaktor mely egyetlen menetben képes az ideális magágy kialakításához szükséges munkaműveletek (8 művelet) elvégezésére akár mély barázdában is.

A gép használható a hagyományos gazdálkodásban és a minimalizációs rendszerekben is.

A gép egyedülálló szerkezeti felépítése lehetővé teszi minden munkaszekció cseréjét, legyen az lúdtalp kapás, rugós kapás, SB-szekciós, tárcsás (SwifterDisc XO).

BEDNAR SWIFTER SE

Erre az új SE jelölésű modellsorozatra jellemző a gép előre történő összehajtásának egyedülálló szerkezete, aminek következtében a gép szállítási méretei nagyon kedvezőek. Ez lehetővé teszi a kényelmes szállítást még tagolt terepeken is.

BEDNAR SWIFTER SM

A SWIFTER SM a nagy fogásszélességű, vontatott magágykészítők második generációjához tartozik, amelyek nagy munkasebesség mellett egyetlen menetben képesek magágyat készíteni.

A nagy fogásszélesség alapfeltétele a maximális munkatermelékenység elérésének, segítve ezzel a megfelelő agrotechnikai terminusok betartását.

A szekciók belső keretei könnyen cserélhetők (lúdtalp kapák / rugós kapák / SB-szekció).

A Swifter SM méretei ellenére is könnyen irányítható.

A Bar-Lock rendszernek köszönhetően biztonságosan összecsukható.