Oldal kiválasztása

VONTATOTT PERMETEZŐK

Kverneland iXtrack T3

 

Kompakt kivitelezésű vontatott permetező. Pontos, egyszerű és hatékony működés, 2600 és 3200 literes tartálytérfogattal. Acél és alumínium szórókerettípusok elérhetőek 18 métertől 30 méterig.

 Tartály térfogat: 2600 literes/3200 literes

Szórókeret: HSA 21 – 24m / HSS 18 – 30 m

Vonórúd: Felső/alsó húzó kombinációban vonószemmel vagy gömbcsatlakozóval

Tengely: Állítható, 1.50 – 2.25m

Szivattyúk: 200 – 400 – 520 l/min.

Tiszta vizes tartály: 340 literes

Szabályzó rendszerek: IsoMatch Grip kombinálva IsoMatch Tellus PRO, IsoMatch Tellus GO+ vagy bármilyen más ISOBUS terminállal iXclean Comfort – iXclean Pro

 

100% ISOBUS kompatibilitású, intelligens GPS alapú permetezésre alkalmas gép. Paralelogramma szórókeret felfüggesztéssel és 32 fokos kormányzási szöggel, mely 3,6m-es fordulási sugarat tesz lehetővé. Korszerű permetlé menedzsmenttel, mely úgy lett kialakítva, hogy a lehető legrövidebb csőrendszerben minimális permetlé maradjon.

Kverneland iXtrack T4

 Az új tervezésű Kverneland vontatott szántóföldi permetező. Pontos, egyszerű és hatékony, 3400 litertől egészen 4600 literes tartálykapacitásig érhető el, 18 és 40 méter közötti acél- és alumínium szórókerettípusokkal. 

Tartály térfogat: 3400 liter/4000 liter/4600 liter

Szórókeret: HSA 21 – 33m / HSS 18 – 40m

Vonórúd: Felső/alsó húzó kombinációban vonószemmel vagy gömbcsatlakozóval

Tengely: Állítható, 1.50 – 2.25m

Szivattyúk: 200 – 260 – 2x 200 – 2x 260 l/min

Tisztavizes tartály: 500 liter

Szabályzó rendszer: IsoMatch Grip, IsoMatch Tellus PRO, IsoMatch Tellus GO+ vagy más ISOBUS terminál.

iXclean, iXclean Comfort – iXclean Pro

 

100% ISOBUS kompatibilitású, intelligens GPS alapú permetezésre alkalmas gép. Paralelogramma szórókeret felfüggesztéssel és 32 fokos kormányzási szöggel, mely 3,6m-es fordulási sugarat tesz lehetővé. Korszerű permetlé menedzsmenttel, mely úgy lett kialakítva, hogy a lehető legrövidebb csőrendszerben minimális permetlé maradjon.

FÜGGESZTETT PERMETEZŐGÉPEK

 

Kverneland iXter A

Az iXter A 800, 1000 és 1200 literes tartálytérfogattal rendelkezik, két különböző szórókerettel kombinálva: a HOSA alumínium keret (12-15m) és a HC keret (18-20-21m). A szivattyúk kapacitása 100, 150 és 200 l/perc. Az iXter A könnyen kezelhető permetező vezérlő panellel, vegyszer bekeverő tartállyal, kézmosóval és tiszta ruha tárolóval ellátva, amely a permetező ugyanazon oldalán találhatóak. A gép kezelése könnyű, elvégezhető egy egyszerű elektromos távirányítóval vagy a könnyen használható FlowMate Control (FMC) permetezőgép komputerrel.

Kverneland iXter B

 Az iXter B négy különböző tartálytérfogattal érhető el, 1000 és 1800 liter között, valamint két szórókeret típus áll rendelkezésre hozzá, 15 és 30 méteres hosszúsággal (HOSA, HC). A szivattyúk kapacitása 150, 200 és 260 l/perc. Folyékony műtrágyának ellenálló és károsodás nélkül képes működni. Az Easy Hitch gyorskapcsolójának köszönhetően a permetező súlypontja rendkívül közel áll a traktorhoz, így alacsony az önsúly és kis emelőerőigényre van szüksége a traktor részéről. Ennek ellenére az összekapcsolás művelete gyors és egyszerű marad. Olyan csúcstechnológiájú funkciók, mint az iXclean, az IsoMatch Tellus PRO, az IsoMatch Tellus GO, az IsoMatch GEOCONTROL, a Boom Guide és számos további funkció áll rendelkezésre a nagyobb kényelem érdekében.

FRONTTARTÁLYOK

 

Kverneland iXtra

A kverneland iXtra fronttartály sokkal többet kínál, mint egy extra tartály a permetezőhöz. Egy iXter függesztett permetezővel kombinálva az iXtra teljes térfogata körülbelül 3000 litert tud biztosítani. Azoknál a traktoroknál, amelyek képesek arra, hogy sokkal nagyobb terheket hordoznak a hátsó kapcsolódásukon keresztül, így elengedhetetlen a traktor front oldalán a ballaszt súlyt megteremteni. Több mint 1100 literes névleges térfogattal a Kverneland iXtra fronttartály a traktor elülső súlyának pluszt súlyt ad, így stabillá válik, de ez csakis akkor, ha szükséges! ISOBUS-os vagy nem ISOBUS kompatibilis szabályzó rendszer. Lehetséges kombinálni IsoMatch GEOCONTROL-al.

 

Kverneland iXtra LiFe

Optima precíziós vetőgéppel kombinálva biztosítja, hogy a vetőmagok a megfelelő helyükre kerüljenek, illetve arról is, hogy egyidejűleg a megfelelő mennyiségű folyékony műtrágyát alkalmazhassuk. A legjobb kezdet, ha a folyékony műtrágya a vetőmag közelébe juttatjuk ki. Intelligens elektronikával kommunikál mind a vetőgépen, mind a fronttartályon keresztül, így az alkalmazás ki-/bekapcsol minden egyes sornál. Az iXtra LiFe folyékony műtrágyát juttat ki a precíziós vetőgép soraihoz közel. A szigorúbb trágyázási jogszabályok révén a hatékony tápanyag-felvétel kulcsfontosságú, hogy a műtrágyafelhasználást csökkenteni tudjuk. A sorműtrágyázás növeli a hatékonyságot és pénzt takarít meg, mivel a műtrágya a magok közelében kerül kijuttatásra. 100% ISOBUS kompatibilitás.

Kormányzott és rugózott tengely, változtatható nyomtáv 1,50-2,25 m között 5 centiméterenként

BOOM Guide ultrahangos szenzorok