Oldal kiválasztása

DAMMANN

 • 20 éves fennállásunk során az általunk eladott gépek vevőinknél megalapozták és növelték a termelés biztonságát!

KVERNELAND

 • A Kverneland Group egy nemzetközi mezőgazdasági berendezésgyártó vállalat. A vállalat ismert mezőgazdasági gépek és szolgáltatások fejlesztéséről, gyártásáról és terjesztéséről, a gazdálkodó közösség számára.

Massey Ferguson

 • A Massey Ferguson a legelterjedtebb mezőgazdasági gépmárka a világon.
  A mezőgazdasági járművek széles skáláját fejlesztették ki és kiemelkedő piaci részesedést értek el az egész világon.

DAMMANN

 • Kizárólag megbízható munkagépeket forgalmazunk, amelyek évtizedek óta bizonyítanak!

DAMMANN

 • Mi a gépek beüzemeléséért sem kérünk pénzt! Nálunk ez gesztusként működik partnereink felé.

WEIDEMANN rakodógépek - Specialista a mezőgazdaságban

Használható tradicionális gazdaságokban, régi épületekben vagy új rendszeristállókban folytatott állattartáshoz is.

Fő jellemzője: üzembiztosság, hosszú élettartam, alacsony üzemeltetési költség és magas értékmegőrzés!

Kverneland vetőgép akció Agrospic
Massey Ferguson akció az Agrospicnél

HAWE Átrakókocsik

1 – 2 – 3 tengelyes átrakókocsik a hatékonyabb betakarításhoz

Krampe pótkocsik

Német minőség kerekeken

Massey Ferguson traktorok

69 LE-s ültetvénytraktoroktól egészen a 400 LE-s nehéz szántóföldi gépekig

TEBBE szervestrágyaszórók

Kiváló szórásképű masszív univerzális trágyaszórók

Szeretettel köszöntöm Önt magam és minden munkatársam nevében az Agrospic Kft termékeit és tevékenységeit bemutató weboldalán.

Naprakész információkat olvashat Társaságunk tevékenységéről, aktualitásokról, valamint jövőbeni terveiről. Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy cégünk a folyamatos innováció, és a dinamikus növekedés útjára lépjen. Sok energiát fektetünk abba, hogy termékeink minőségével, hosszú élettartamával, és a működtetéshez szükséges szolgáltatások állandó biztosításával a gazdálkodó ügyfeleink mindennapjainak része lehessünk.

Az Agrospic Kft-t 2000-ben Moór Ferenc alapította, akinek már több évtizedes tapasztalata volt a mezőgazdasági gépek kereskedelmében és szerviz szolgáltatásában. 2021-ben a generációváltás keretében vásárolta meg befektető cégünk a Nothung Zrt a nagymúltú, kiváló szakemberekkel rendelkező, jelentős jövőbeli potenciált magába foglaló céget. Célunk, hogy hasonló kisebb mezőgazdasági gépkereskedő cégek felvásárlásával és integrálásával minőségi termékek értékesítésével és szervízszolgáltatásával támogassuk ügyfeleinket a céljaik elérésében.

Folyamatosan fejlesztjük cégünket, bővítjük tevékenységünket. 2021-ben megvásároltuk az Invest Kft korábbi orosházi telephelyét, amelyben 2023-ban kezdjük meg az értékesítési, és szolgáltatási tevékenységet. 2022-ben az Invest több korábbi kollégája csatlakozott hozzánk, illetve megállapodtunk az AgroSió Kft tevékenységének továbbviteléről is.

Termék portfóliónk magas minőséget képvisel, és a gazdálkodáshoz szükséges szinte teljes erő és munkagép igényt képesek vagyunk lefedni. Vezető termékeink:

 • Massey Ferguson traktorok, kombájnok, bálázók és zöldsoros gépek
 • Kverneland talajművelő eszközök, vetőgépek, műtrágyaszórók és permetezők
 • Dammann önjáró és vontatott permetezők
 • HAWE átrakókocsik
 • Krampe pótkocsik
 • Tebbe trágyaszórók
 • Braun és ERO szőlészeti gépek

A megbízható gépek kereskedelmének kulcsa a szervizszolgáltatás, és a gyors alkatrészellátás. Az ország négy pontján, Sárosdon (Fejér megye), Vépen (Vas megye), Szekszárdon (Tolna megye) és Orosházán (Békés megye) rendelkezünk telephelyekkel, illetve szerviz technikusokkal, akik biztosítják az általunk forgalmazott gépek üzembehelyezését és üzemben tartását, az általunk forgalmazott erő-, és munkagépek folyamatos működését, rendelkezésre állását.

A digitális kor kihívásainak megfelelve, a folyamatos kiszolgálás érdekében megnyitottuk webáruházunkat – a www.webeke.hu -t, amely egyszerű használatot és felhasználóbarát felületet kínál minden leendő vásárlónknak, hogy gyorsan megtalálja a számára megfelelő alkatrészt vagy kiegészítőt.

Termékeinkről tematikus honlapjainkon is tájékozódhatnak:

www.agrospic.hu
www.atrakokocsi.hu
www.krampe-potkocsi.hu
www.tebbetragyaszoro.hu
www.ferguson-traktor.hu

Várjuk megtisztelő megkeresését, állunk rendelkezésére elérhetőségünk bármelyikén.

Üdvözlettel,
            Takács Zoltán
              ügyvezető

Elvetettük az árakat!

Elvetettük az árakat!

Elvetettük az árakat! Most jelentős kedvezménnyel vásárolhat vetőgépet nálunk! Kverneland Optima V SX 47 990€+Áfa Kverneland Optima V 39 790€+Áfa (*Az akció a készlet erejéig tart)  Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, kérjük adja meg a telefonszámát, és hamarosan visszahívjuk minden...

bővebben
Magyar falu eszközfejlesztés program

Magyar falu eszközfejlesztés program

TISZTELT POLGÁRMESTER ASSZONY/ÚR! Bizonyára már Ön is értesült róla, hogy idén ismét elindította a kormány a Magyar Falu program újabb pályázati lehetőségeit és hamarosan megint lehetőség nyílik település fenntartó eszközök beszerzésének megpályázására. Feltételezhetően szembesült már az alábbi kihívások legalább...

bővebben
Sárosdi Kapa-Kupa verseny!

Sárosdi Kapa-Kupa verseny!

Várjuk szeretettel Önt, és kedves Családját 2023. 08.26-án Sárosdon, a KAPA-KUPA kapálógép ügyességi verseny rendezvényen! Kísérő rendezvényként cégünk meghirdeti a SÁROSD KAPA – KUPA – MASSEY FERGUSON KUPA, Fejér Vármegye legjobb rakodógép kezelője címért folyó versenyt, melynek versenykiírását az alábbiakban...

bővebben
Kapa-Kupa kapálógép verseny

Kapa-Kupa kapálógép verseny

Kedves Partnerünk! Az augusztus hónap bővelkedik programokban cégünknél. Már értesülhettek korábban tőlünk a Kverneland szántóföldi bemutató időpontjáról, amely 2022. augusztus 25-én kerül megrendezésre. Ezúton szeretettel hívjuk és várjuk a 𝐊𝐚𝐩𝐚-𝐊𝐮𝐩𝐚 𝐤𝐚𝐩á𝐥ó𝐠é𝐩 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐧𝐲𝐫𝐞 Sárosdra 2022.08.27-én! Töltsön velünk Ön és...

bővebben
Szeretettel várjuk a Kverneland szántóföldi bemutatónkra!

Szeretettel várjuk a Kverneland szántóföldi bemutatónkra!

Tisztelt Partnerünk! Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket az Agrospic Kft. Kverneland szántóföldi bemutatójára!  A rendezvény 2022.08.25-én kerül megrendezésre. Helyszín: A helyszín GPS koordinátái:47.0588574, 18.6579227 A program menete: Regisztráció: 8:30 órától A rendezvény kezdése: 9:00 óra 11:30 órától ebéd...

bővebben

AGROSPIC

Kizárólag megbízható munkagépeket forgalmazunk,
amelyek 20 éves fennállásunk során vevőinknél megalapozták és növelték a termelés biztonságát!