Forterra

Zetor Forterra

A Zetor gyár legnagyobb teljesítménnyel rendelkező modelljei biztos partnerként bizonyítanak a nehéz szántóföldi munkák során.
A márka, amely generációról generációra a hagyományt és a folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság éstartósság jegyében.

A FORTERRA traktorcsalád kimagasló motorteljesítménnyel biztos partner a nehéz szántóföldimunkák során. A két legnagyobb típus új fejlesztésű TIER III motorokkal került összeszerelésre.

Számos technikai fejlesztéshatására könnyű kezelhetőséget és kényelmet biztosít a vezetőnek. A külső megjelenés és a belső kialakítás mind a használhatóságot és a gyors karbantartást szolgálja.

Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztőszerkezet, és a vonó berendezések széles palettája. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek.

Motor
A Forterra traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek. A motorok visco-kapcsolású ventillátorral vannak felszerelve, az üzemanyag fogyasztás csökkentése valamint a zajcsökkentés jellemző.

Biztonsági kabin
Új integrált borítások, kezelőkarok ergonomikus elhelyezkedése.
Opcionális felszereltségek közül választható digitális műszerfal.

205 l-es üzemanyagtartály. Új fellépők.

Az akkumulátor elhelyezése a fülke alatt a jobb oldali sárvédőnél.

Új integrált borító a kezelőkarokra. Tároló rekesz. Csatlakozó aljzat, szivargyújtó. Első 3 pont felfüggesztés és http://www.cialisgeneriquefr24.com/tadalafil-pas-cher/ TLT (opcionális).

A Forterra traktorok kérésre http://www.cialispharmaciefr24.com/does-tadalafil-affect-sperm/ felszerelhetők Zuidberg rendszerű első hidraulika felfüggesztéssel, valamint első TLT hajtással.

Első hidraulika felfüggesztés emelő képessége 3500 kg.

Első TLT olajos többtárcsás erőátvitel, elektrohidraulikus vezérléssel.

Első TLT maximális teljesítménye 45 kW