Oldal kiválasztása

ISEKI TM 3215 kompakt traktor

A TM 3205 sorozat modelljei a nagy gépek teljesítményét ötvözik a kis gépek méreteivel. A TM traktorok kompakt kialakításuknak köszönhetően (1100 mm külső szélesség) a legszűkebb helyeken is dolgozhatnak.

ÚJ, ÉREZHETŐEN ÁTGONDOLT ÉS ERGONOMIKUS KONCEPCIÓ A KOMPAKT TRAKTOROK KÖZÖTT

Nagy motor- és hidraulikateljesítmény, új mechanikus és hidrosztatikus hajtóművek, valamint kiemelkedően alacsony fülkén belüli zajszint zajszint jellemzi az új, kompakt TM sorozatot. Megalkotásánál a mérnökök ötvözték az eddig az eddig már jól bevált és a jövőbe mutató technológiákat, újraértelmezve az összkerék meghajtású kompakt traktorok fogalmát.

TM3200_motor_smallA TM 3215 AL/AHL modellekben 3-hengeres, vízhűtéses, 24-LE-s ISEKI dízelmotor dolgozik, melynek maximális forgatónyomatéka 63 Nm.

A motorháztető magas minőségű fémből készül, a motortér belső szigetelései csökkentik a környezet zajterhelését. Az oldalsó és első motortér burkolatok szerszám nélkül, könnyen eltávolíthatók, így egyedülállóan rövid idő alatt férhetünk hozzá karbantartások során a motor összes fontos komponenséhez.

Az irányváltó hajtóművel szerelt AL modellek 8 előre- és 8 hátrameneti fokozata lehetővé teszi, hogy minden menet- és munkaviszony között a megfelelő sebességtartomány álljon rendelkezésre. Az irányváltókarnak köszönhetően pillanatok alatt válthatunk az előre- és hátramenet között, a hátrameneti sebesség kb. 75%-a az előrementi sebességnek.

Az AHL modellek 2 lábpedállal (előre-hátra) vezérelhető fokozatmentes hidrosztatikus hajtóművel rendelkeznek, melyek két sebességtartományban biztosítják a megfelelő haladási vagy munkasebességet.

Mindkét hajtómű esetén a TM 3215 modellek rendelkeznek kapcsolható összkerékhajtással, valamint hátsó tengelyen ható, lábbal működtethető differenciálzárral.

Maximális kerékelfordulás, kompakt kialakítás.
A teljesen új fejlesztésű első tengely maximális fordulékonyságot
biztosít, különösen a szűk helyeken történő munkavégzés során. A kiemelkedően nagy fordulékonysághoz párosuló keskeny külső méretnek köszönhetően (1100 mm-től) a TM sorozat modelljei a legkeskenyebb és legszűkebb helyeken történő munkavégzéshez is kiemelkedően alkalmasak.

Kuriózum az osztályában – teljesen integrált komfort fülke
A teljesen új fejlesztésű első tengely maximális fordulékonyságot biztosít, különösen a szűk helyeken történő munkavégzés során. A kiemelkedően nagy fordulékonysághoz párosuló keskeny külső méretnek köszönhetően (1100 mm-től) a TM sorozat modelljei a legkeskenyebb és legszűkebb helyeken történő munkavégzéshez is kiemelkedően alkalmasak.