Oldal kiválasztása

Kverneland Accord Exacta műtrágyaszórók

Kverneland Accord műtrágyaszórók
– tökéletes szóráskép a Kverneland Accord műtrágyaszórókkal

A Kverneland Accord műtrágyaszórók széles tartály és munkaszélesség tartományban állnak az Önök rendelkezésére. A legkissebb EL típus 700 literes míg a legnagyobb HL tartálya 3450 literig magasítható. A szórásszélesség pedig 9 és 42 méter között változhat. A Kverneland Accord gépek egyediségét a CenterFlow adagolórendszer adja amelynek lényege, hogy a műtrágyaszemcsék már előre felveszik a szórótárcsa forgási sebességét még mielőtt a szórólapátokhoz érnének. A lapátok így nem ütik nem roncsolják a műtrágyát, hanem csak kíméletesen megvezetik azokat.
A technológia másik előnye, hogy a műtrágya ráfolyási pontja a tárcsára állandó, így a szóráskép a gép megdőlésekor(dombos vidéken, egyenetlen művelőúton) sem változik.

 

GPS vezérelt intelligens megoldások

Az Exacta TL GEOspread adagolóegységenként két állítómotorral szerelt. Ezek közül az egyik a kijuttatott dózist szabályozza, a másik a szórótárcsák feladási pontját, ezáltal változtatni tudjuk a gép munkaszélességét. A GEOspread rendszer lehetővé teszi mindkét oldal munkaszélességének, az egymástól eltérő mértékű módosítását gombnyomásra, a fülkéből. Ez azt jelenti, hogy a munkaszélesség könnyen, gyorsan és pontosan beállítható az ISOBUS terminál segítségével!

 

Az összes típus rozsdamentes acél és DURACOAT porfestéssel bevont elemekből épül fel.

A Kverneland Accord műtrágyaszórók csúcsa a TL. Amely 4 mérőcellával + 1 referencia cellával folyamatosan ellenőrzi a tartályban lévő műtrágya mennyiségét és önmagát kalibrálja menet közben.

 

Mindegyik méretű gép rászerelhető egy speciálisan kialakított szállító kocsira mellyel a műtrágyaszórók sokkal kisebb teljesítményű traktorokkal is üzemeltethetőek.

 

Lépjünk kapcsolatba!

Küldje el kérdéseit és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.