Oldal kiválasztása

Kverneland Accord gabonavetőgépek

Kverneland Accord DL

A Kverneland Accord DL az ideális megoldás a kis- és közepes gazdaságok számára. A DL a kompakt és könnyű szerkezetet ötvözi a Kverneland Accord minőséggel. A munkaszélesség 3.0-4.5m-ig terjed. A vonóerőigénye csekély, mindössze 55 kW a traktorhoz közeli súlypontjának köszönhetően.

A DL kerekei, legyen az alap kivitelű vagy széles kerék a traktor nyomában futnak az állandó és biztos adagoló meghajtás biztosítására.

A nyomtáv könnyen állítható 1.65 és 2.10 m között.

A DL vetőgépek tartálya 750 literes, amely opcionálisan 1.000 literre növelhető. Elektronikus ellenőrzésként FGS, Signus vagy IsoMatch Tellus opcióként elérhető.

Kverneland Accord FlexCart
A új Kverneland FlexCart vető- és műtrágyaszóró eszközzel ellátott többfunkciós vetőmag szállítókocsi. A FlexCart nagy hatékonyságot biztosít pl. nagyobb táblákon kukorica vetésénél műtrágya kijuttatással együtt.

A 4300 literes tartály térfogat csökkenti a a feltöltéshez szükséges időt, melynek eredményeként növekszik a hektárra vetített teljesítmény. A széles tartálynyílás és az alacsony 2,17m-es tartálymagasság könnyű feltöltést biztosít. Ellenőrző ablakok a tartály elején helyezkednek el, amelyek a tartály telítettségének folyamatos ellenőrzését biztosítják a kezelő számára.

A Kverneland FlexCart hátsó 3 pontos felfüggesztéssel csatlakoztatható a 6m-es PH gerendelyes Optima e-drive, csúszócsoroszlyás vagy HD vetőkocsis precíziós vetőgéphez és a 6 vagy 8m CX-Ultra tárcsás vetőgéphez.

Kverneland Accord DG –

Nagy teljesítményű, vontatott gabonavetőgép
A nagygazdaságok folyamatosan növekvő igénye a nagy terület-teljesítményű gabonavetőgépek iránt – adta az ötletet az ACCORD DG gabonavetőgép kifejlesztésére. A termesztés technológiától függően mind szármaradványos, mind hagyományos szántott “előkészített” talajba történő vetésre is kiválóan használható.

Az ACCORD DG 6,8,9,12 és 15 méteres munkaszélességben rendelhető.

 

Kverneland Accord U-drill
Az u-drill egy vontatott vetőgép kombináció, amely merev 3.0m, 4.0 m és csukható 6.0m munkaszélességben érhető el Tökéletesen előkészíti, szintezi, visszatömöríti a vetőágyat valamint kiválóan helyezi le a magokat és tömöríti vissza a talajt egy menetben. Már a tervezéskor középpontba került, hogy nagy sebességgel lehessen működtetni (10-18 km/h), miközben biztosítja a tökéletes maglehelyezést.

A tartály könnyen tölthető big bag zsákokkal, homlokrakodóval vagy teleszkópos rakodóval. A 6m-es változathoz egy feltöltőcsiga is elérhető. A tartály kapacitása 3.000 l (3/4 m-es változat esetén) és 4.350 l (6m-es változat esetén).
Az u-drill rendkívül felhasználóbarát: Mivel természetesen teljesen ISOBUS kompatibilis, a kezelő folyamatosan ellenőrizheti az összes fontos adatot. Az u-drill munkagépeken a kijuttatandó mag mennyisége illetve a féloldali lezárás szabályozható az opcionálisan rendelhető GEOcontrol vezérléssel. Ezen kívül elégséges egy kettős működésű hidraulika kör, hogy teljesen automatikus vezérlésű legyen a földvégi forduló rendszere.

 

Lépjünk kapcsolatba!

Küldje el kérdéseit és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.