Oldal kiválasztása

Kverneland Accord Optima szemenkénti vetőgépek

Az optimális választás kukorica, napraforgó, szója és más egyéb magok szemenkénti vetésére.
Az Accord, megbízható szemenkénti vetőgépet ajánl az Ön kívánalmainak megfelelő összeállításban, változó talajkörülményekre és különböző vetőmagok vetésére.

Az Optima vetőgép használható – különböző kiegészítők használatával – hagyományos és tarlómaradványos területen történő vetésre is.

Az Accord Optima rendelhető 4-től 16 soros kivitelben, merev és hidraulikus csukású gerendellyel, függesztett és vontatott kivitelben az Ön igényeihez és terület méretéhez igazodva.

Optima HD
Már alapkivitelében is nehéz vetőkocsi amely még ezen felül rugóerővel növelhető talajba húzással (100 kg-ig). Ez garantálja az optimális vetést még a legnehezebb körülmények között is.

Hatékony talajkövető rendszer a nagy egymástól függetlenül mozgó mélységhatároló kerekeknek köszönhetően. A köztes tömörítő kerekek magtakarása és a sokrétűen állítható V-alakú hátsó tömörítő kerekek együtt biztosítják az egyenletes kelést. Az Optima HD vetőkocsi az összes Optima gerendelyre felszerelhető így a függesztett és vontatott kivitelre is.

 

 

Lépjünk kapcsolatba!

Küldje el kérdéseit és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.