Oldal kiválasztása

KULTIVÁTOROK

ENDURO függesztett szántóföldi kultivátor

Keverés, egyengetés, visszatömörítés egy menetben

Nagyteljesítményű és hatékony – az Enduro modelleket állandó munkamélység jellemzi, még nagy sebességnél is.

30 cm  munkamélységgel, 75 cm kapasor távolsággal és 87 cm keretmagassággal tömődés nélkül működik még nagy mennyiségű növényi szár maradvánnyal (például kukorica, burgonyafélék vagy búza tarló) is. Munkaszélességek: fix 3,0m;3,5m; csukható 4m és 5m. Szekciók: 3 sor kapa; egyengető tárcsa,vagy lap; különféle tömörítő hengerek.

https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Szantofoeldi-kultivator/Kverneland-Enduro-Enduro-Pro

TLG függesztett precíziós magágykészítő kompaktort

cukorrépa, burgonya és zöldségfélék optimális magágy készítésére terveztek.

Felépítése 4 munkazónára tagolt: a robosztus egyengető sín elől, egy csöves henger a mélységhatárolásra, 4 sorban elhelyezett rugóskapák és egy rugós borona, illetve egy szimpla- vagy dupla rögtörő henger hátul. Munkaszélességek 4,0m; 5,0m és 6,0 m.

 

https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Magagykeszito-kultivatorok/Kverneland-TLG

TURBO

 függesztett és vontatott kultivátor magágy készítéshez és tarlóműveléshez is, 3-20 cm munkamélységben minden évszakra és körülményre. Kivitel: függesztett merev 3m és 3,5 m; függesztett csukható 4m; 5m; és 6 m; vontatott csukható 6,5m és 8m szélességben. Szekciók: 4, vagy 5 sor kapa; egyengető egység; különféle tömörítő hengerek.

 https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Szantofoeldi-kultivator/Kverneland-kultivator-Turbo

CTC kultivátor

3 vagy 4 sorban elhelyezett kapákkal szerelt. A hosszú szármaradványos területen valóban nagy hangsúlyt fektettünk a teljesítményre a tervezési folyamat során, biztosítva az optimális keverést és az intenzív talajmegmunkálást. A kapaosztás 4 kapasornál 200mm, 3 kapasornál 270 mm között. A kapák helyzetét úgy optimalizáltuk, hogy a talaj egyenletes áramlását biztosítsák a teljes munkaszélességben, de a szállítókerekek körül is. Munkaszélességek: 4,0m; 5,0m és 6,0m. 9 féle kapaváltozattal. Maximálisan 30 cm-es munkamélységgel. Szekciók: keverő, vagy vágótárcsa; kapasorok; egyengető (tárcsa) elemek; tömörítő hengerek

 

https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Szantofoeldi-kultivator/Kverneland-CTC-Kultivator

Elmunkáló hengerek