Oldal kiválasztása

KVERNELAND Qualidisc rövidtárcsák

Kverneland Qualidisc
Kverneland Qualidisc Farmer legfeljebbb 8 cm-es munkamélységhez lett tervezve. Ennek érdekében a Kverneland Farmer 7 – 15% -kal könnyebb, mint a jelenlegi Qualidisc,

így egyszerűbben üzemeltethetőbb, és ideális a talaj eltömörödésének csökkentésében.

A csukható Qualidisc Farmer elérhető 3 és 4m munkaszélességben, a vontatott változat pedig 4-től 6m-ig.

A Qualidisc Farmer egy új tárcsatartó karral van felszerelve, amely semmilyen oldalirányú mozgást nem végez munka közben és állandó vágási minőséget biztosít. Hőkezelt tárcsák – 520x5mm méretben (keménység 200kg/mm²)

Tarlóhántás kulcsfontosságú a hagyományos talajművelésben: magában foglalja a gyomok és az árvakelések talajba keverését elősegítve ezzel a kelést és a hatékonyabb tarlókezelést.

A szármaradványok egyenletes bekeverése a magcsírázás egyik fő tényezője. Ezért a Kverneland úgy tervezte meg a Qualidisc-et, hogy megfeleljen ezen igényeknek, de egyben sokoldalú gépet kínál a gazdálkodóknak, amely képes sekély és mélyművelésre egyaránt.

Három különböző modellben érhető el:

– Qualidisc merev, függesztett

– Qualidisc F függesztett, hidraulikusan csukható és

– Qualidisc T félig függesztett modellek: 4m – 7m-ig

Qualidisc tárcsákat kiváló munkaminőség, sokoldalúság, kiemelkedő teljesítmény jellemzi nagy munkasebesség mellett is. Karbantartást nem igénylő csapágyak, 2 év garancia

Qualidisc Farmer 520mm tárcsaátmérővel, függesztett merev 2,5m; 3,0m;3,5m;4,0m; függesztett csukható 4,0m; 5,0m; 6,0m; vontatott 4,0m; 5m; 6,0m munkaszélességgel.

https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Tarcsak/Kverneland-Qualidisc-Farmer

Qualidisc Pro 600mm tárcsaátmérővel, függesztett merev 2,5-4,0m; függesztett csukható 4,0m; 5,0m; 6,0m; vontatott 4,0m; 5,0m; 6,0m; 7,0m munkaszélességgel.

 

https://hu.kverneland.com/Talajmunkagepek/Tarcsak/Kverneland-Qualidisc-Pro

Leggyakrabban használt elmunkáló hengerek