Oldal kiválasztása

Kverneland Rau permetezőgépek

Mindig nyomon az Ikarus S permetezőkkel
A Kverneland Ikarus S vontatott permetező 2800 vagy 3800 literes tartállyal és HSS 18-28 méteres vízszintes csukású acél szórókerettel rendelhető. Az EasySet vezérlő szelep panellel egyszerűbbé válik a különböző funkciók kiválasztása. Az Ikarus S alkalmas ISOBUS rendszer általi vezérlésre is. Választhatóak hozzá az IsoMatch Tellus vagy Tellus Go monitorok, az IsoMatch GEOcontrol szakaszvezérlő és a Boom Guide permetezési magasságot beállító rendszer is . Az iXclean Comfort vagy iXclean Pro még nagyobb kezelési kényelmet nyújt köszönhetően a feltöltési, permetezési, tisztítási és más egyéb funkcióknak amelyek a traktor fülkéjéből irányíthatóak!

Kverneland iXtrack A és B
Az iXtrack A 2800 vagy 3800 literes tartállyal és 18-30 méteres vízszintes csukású acél HSS szórókerettel rendelhető vontatott permetezőgép.

Az iXtrack B-t 2400, 2800 vagy 3600 literes tartályokkal lehet vásárolni. A keret lehet 18-30 méteres acél HSS vagy 24-33 méteres magas minőségű alumínium HSA szórókeret. Az EasySet vezérlő panel mindkét modellnél megkönnyíti az üzemeltetést.

A különböző keréktengely állítási lehetőségek az Ön igénye szerint választhatóak. iXtrack B elérhető ISOBUS Intelligence rendszerrel az IsoMatch Tellus terminálhoz. A gép kiegészíthető IsoMatch GEOcontrollal, illetve Boom Guide permetezési magasságot ellenőrző rendszerrel. iXclean Comfort vagy iXclean Pro még nagyobb kezelési kényelmet nyújt olyan funkciókhoz mint a feltöltés, a permetezés, az öblítés és így tovább amelyek a traktor kabinjából is vezérelhetőek!

 

Kverneland iXtrack C
Az iXtrack permetező kifejlesztésénél nagy figyelmet fordítottak az üzemeltetés kényelmére és a környezetvédelemre.

Az iXtrack C 3000, 4000 és 5000 literes tartálytérfogatú, 18-40 méteres acél HSS vagy 24-33 méteres alumínium HSA szórókeretes permetezőgép kombinációkat kínál. Alacsony súlypontja és a kompakt kialakítása nagyobb munkasebességet és egyszerűbb közúti szállítást tesz lehetővé. Az iXtrack C szintén elérhető ISOBUS Intelligence rendszerrel az IsoMatch Tellus terminálokhoz, iXflow permetlé keringtető rendszerrel, IsoMatch GEOcontrol-ral, ErgoDrive funkcióval (automata emelés/süllyesztés a fordulókban) és Boom Guide permetezési magasságot ellenőrző rendszerrel is.

Lépjünk kapcsolatba!

Küldje el kérdéseit és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.