Oldal kiválasztása

KVERNELAND szántóföldi kultivátorok

Kverneland CLC Pro, CLC Classic, és CLC Evo
Az új függesztett CLC pro kultivátor 3.0-3.5-4.0 méteres merev valamint 4.0 és 5.0 méteres hidraulikusan csukható gerendellyel és 5-30 cm közötti munkamélységgel áll a gazdálkodók rendelkezésére.

A három féle kialakítási és felszereltségi módozat minden igényt kielégítő összeállításokat tesz lehetővé.

Különböző típusú kapák és kapabiztosítások is rendelkezésre állnak,mint pl.: nyírócsapos vagy a jól ismert Kverneland laprugós kapabiztosítás. A kapák karbantartás mentesek és képesek 20 cm oldalirányú kitérést tenni mindenféle deformáció nélkül a különleges hőkezelési technológiának köszönhetően.

A gyors kopóbetét cserélhetőséget (Quicklock) biztosító rendszer, öt különböző kapatestet ajánl mindig az adott munkának megfelelően.

Négy különböző elmunkáló eszköz áll rendelkezésre a különböző igények kielégítésre.

Kverneland CTC: rugalmasság minden igénynek megfelelően.
A modern talajművelés feladata nagyon sokoldalú. Ehhez hozzátartozik, hogy a gazdálkodóknak mindig alkalmazkodni kell a különleges tényezőkhöz, amelyet az adott helyi mikroklíma, talajviszonyok, domborzat stb. előre meghatároznak. A Kverneland CTC vontatott kultivátor összeállítási lehetősége legalább annyira szerteágazó mint az Ön igényei, de a különböző elmunkáló elemek és kivitelek kombinálhatóságával a Kverneland egy igazán sokoldalú vontatott kultivátort kínál Önnek!

 

A Kverneland CTC, teljes rugalmasság

3 – féle kapaosztás

2 – típusú kapaszár

8 – féle kapafej és kopóbetét

2 – féle mellső tárcsasor

4 – elmunkáló elem

3 – féle tömörítő henger