Proxima

Zetor Proxima

A Zetor gyár legkisebb teljesítményű traktorai tökéletes partnerek a kisgazdaságok mindennapi feladatainál.
A márka, amely generációról generációra a hagyományt és folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság és tartósság jegyében. A könnyű mezőgazdasági munkákban megfelelő partner a PROXIMA traktorcsalád. Széleskörű alkalmazhatósága népszerűvé tették, mint kiszolgáló traktorként az állattenyésztésben és kisebb gazdaságokban.

A megjelenésében is újratervezett Proxima a Major traktorcsalád jogos utódja.

A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek. Kabin nélküli kivitelben gyümölcsösök és kertészetek kedvelt típusa. Gazdaságos üzemeltetés és könnyű kezelhetőséggel a Proxima traktorcsalád felveszi a versenyt számos ismert márkával.

Motor
A Proxima traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek.
A Proxima család modelljei új első Carraro 20.16-os futóművel, új konzollal és súlytartóval készülnek. A fejlesztések eredményeképpen 20%-kal megnőtt az első tengely terhelhetősége.

Első 3 pont felfüggesztés és TLT (opcionális).

A Proxima traktorok kérésre felszerelhetők Zuidberg rendszerű front hidraulika felfüggesztéssel, valamint front TLT hajtással.

A front hidraulika felfüggesztés emelő képessége 2300 kg. Front TLT olajos többtárcsás erőátvitel, elektrohidraulikus vezérléssel.

A front TLT maximális teljesítménye 45 kW.

Modern megjelenés.

A traktorok új felnyíló motorháztetővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a motor karbantartását és szervizelését.

Az új formatervezés az új orrészbe szerelt világítással és a munkalámpák megnövelt számában nyilvánul meg. Biztonsági kabin.

150 l-es üzemanyagtartály (opcionális).

Új fellépők. Az akkumulátor elhelyezése a fülke alatt.

Belső tér – új integrált borítások a kezelőkarokra.

T-mat padlóborítás a zajcsökkentés érdekében