Vicon szársértős tárcsás kaszák

Vicon Extra 624T – 628T központi függesztésű szársértős fűkaszák

A Vicon EXTRA 624T és 628T 2.4 és 2.8 m munkaszélességgel. Mindkettő az keskeny EXTRA kaszagerendellyel szerelt a megnövelt vágási teljesítményért. A kaszaegység a súlypontjában kerül felfüggesztésre egy nagy függesztő rugón keresztül. Ez a kialakítás egyenletes súlyelosztást biztosít a teljes munkaszélességben, valamint állandó, gyorsabb és precízebb alkalmazkodást a talajfelszínhez.

Vicon Extra 632T központi függesztésű szársértős fűkasza

Az új EXTRA 632T húzott felfüggesztése a Vicon know-how beépítése a függesztett fűkaszákba – az új talajkövetés jellemzően csak a vontatott kaszákon található. A 3.2m munkaszélességével és hidraulikus felfüggesztésével ez egy kiemelkedően nagy teljesítményű gép, amely tökéletesen kombinálható a front függesztésű 3.2m munkaszélességű szársértős fűkaszával.

Vicon EXTRA 828T-832T-832R-835T-835R Pro

A Vicon EXTRΔ 800 Pro vontatott szársértős fűkasza tervezése az világszerte meglévő ügyfeleink véleményén alapult. Az eredmény a teljes sorozat – 2.8, 3.2 és 3.5m munkaszélességű gépek – bemutatása, az új SemiSwing acél szársértő ujjakkal vagy gumihengerrel. Az EXTRΔ 800 Pro sorozat egy alapvető megoldás, amikor a rugalmasság az elvárás. A kasza szerelhető széles rend opcióval és rendképző szalaggal, amelyek nagy választási lehetőséget biztosítanak és segítik Önt, hogy megbírkozzon a mindig változó feltételekkel.