Oldal kiválasztása

Vontatott permetezők

Land Cruiser-től a Profi Class-ig
A Dammann – Land – Cruiser – vontatott permetező

A Dammann Land–Cruiser permetezőt olyan gazdálkodók számára alakították ki, akiknek az egyszerűbb technikai felszereltség mellett fontos a stabilitás és a megbízható működés. Az alsó árkategóriában lévő Land – Cruiser vontatott permetező különös értékeként a hangsúlyt arra fektették, hogy a Dammann technika hosszú ideje bizonyított rendszere szolid, egyszerű technikai felszereltséggel is elérhető legyen. A permetező 3 000 – 4 000 literes tartállyal és 15-től 28 m-ig terjedő munkaszélességgel rendelhető.

A permetező a szórókeret szakaszoláshoz és a permetadagoláshoz egyszerű elektromos vezérléssel rendelkezik. Széria felszerelésként kéziállítású 3-as fúvókatartóval szerelték fel.

Dammann Classic – Precíz, gazdaságos és környezetkímélő

Dammann Profi-Class – Az osztályelső
Egy permetező, amely a gazdálkodó minden kívánságát teljesíti. Olyan technikával felszerelve, amely nagy területteljesítmény mellett garantálja a permetanyag pontos elosztását. A komfort fokozat magas mércéje kényelmet nyújt és biztonságot áraszt a permetezőgép üzemeltetése során. A robosztus kialakítás garantálja a gép megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

A több évtized gyártási tapasztalata jól látható a nagy munkaszélességű (akár 40 m-es!) szórókeretek gyártásban. Minden keret 50%-ban aluminium a minél kisebb lengőteher elérése érdekében. Innovatív megoldások egész sora található a Dammann Profi-Class gépeken. Ilyen a pneumatikus fuvókavezérlés, az ultrahangos keret szabályzás és még sorolhatnánk…
Ezek a minden más gyártó előtt járó technikai megoldások garantálják hogy a DAMMANN permetezőgépek éveken át megőrzik értéküket. Az építőkocka elv szerint készült vontatott permetező lehetővé teszi a különböző szerelvények igény szerinti variálását. A gép rendelhető 5.000-6.000-7.000 vagy tandem kivitelnél akár 12.000 literes tartállyal, 24-42m kerettel.

 

Lépjünk kapcsolatba!

Küldje el kérdéseit és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.