Oldal kiválasztása

KészletS akció!

Massey Ferguson akció az Agrospicnél

KÉSZLETAKCIÓ! NYÁRRA LEOLVADTAK AZ ÁRAK A KÉSZLETES MASSEY FERGUSON TRAKTORAINKRÓL!

Minden, az Agrospic Kft. készletén megtalálható prémium kategóriás és felszereltségű S szériás Massey Ferguson erőgép jelentős kedvezménnyel érhető el nyáron.
Kedvezményes időszak: 2023 augusztus 23-ig megvalósuló szerződéskötés esetén érvényes árak, vagy a készlet erejéig!

Tekintsük át milyen gépekről van szó, és mennyi kedvezmény jár belőlük!

Massey Ferguson 5S.105 -105 lóerő

Kedvezmény: -5%

Kiemelt jellemzők: 4.4 literes, négyhengeres AGCO POWER motor, Dyna-4 vagy Dyna-6 sebességváltó, mindkét váltóval összes fokozat (16 vagy 24) terhelés alatt kapcsolható, rugózott mellsőhíd, rugózott fülke, 110 l/perc telj. hidraulika szivattyú, 4 pár hátsó hidr.szelep, Multipad joystick kezelés kartámláról, váltó automatika

Általános információk:

A Massey Ferguson 2021-ben mutatta be az MF 5S szériát, ami öt típusból áll 105 és 145 lóerő teljesítmény között. A traktorszéria piacvezető kilátást biztosít, könnyű kezelhetőséggel és kényelemmel ötvözve minden szántóföldi, tejtermelő és állattartó gazdaság számára. A körkörös kilátás a traktor környezetére, az alig 4 m-es fordulókör, a lejtős motorháztető és a számos okos funkció tökéletes rakodós traktorrá (is) varázsolja az MF 5S-et. Minden típus négyhengeres erőforrással van szerelve, a készletgépünk 105 lóerős. A traktorunk felszereltsége Efficient, ami tartalmazza a kiemelt jellemzők között felsorolt Multipad joystick-ot, amelyről a traktor szinte összes funkcióját vezérelhetjük.

Kétféle hajtóművel érhetők el a traktorok: Dyna-4 – 16/16 – sebességes, vagy Dyna-6 -24/24 – sebességes verzió. Mindkét váltóhoz alapfelszereltséges az automata kapcsolás funkció.

A kompakt méretek, a 2,55 m tengelytáv, a tökéletes kilátás, a kimagasló hidraulika teljesítmény vagy az egyedi kezelés miatt a vegyes és szántóföldi gazdaságok számára is számos élenjáró előnyt nyújt az MF 5S.105. A mértéhez képest kimagasló a hátsó hárompont emelési kapacitása, amely 5.700 kg. A jármű megengedett legnagyobb össztömege immár 9.500 kg, ami által az egyre nehezebb munkagépek is biztonsággal felkapcsolhatók rá.


AKCIÓS ÁR:

5S.105 DYNA 4: 78.000 € + ÁFA

5S.105 DYNA 6: 92.000 € + ÁFA

Massey Ferguson 6S.135 – 135 lóerő

Kedvezmény: -6%

Kiemelt jellemzők: 4.9 literes, négyhengeres AGCO POWER motor, Dyna-6 sebességváltó, összes fokozat terhelés alatt kapcsolása, rugózott mellsőhíd, rugózott fülke, 110 l/perc telj. hidraulika szivattyú, 4 pár hátsó hidr.szelep, 64 mázsa fölötti menetkész tömeg, kukorica sorközbe befér: igen

Általános információk:

A Massey Ferguson 6S-es szériát kifejezetten a modern Gazdálkodói igények hívták életre. Az univerzális szegmensben az előző évtizedben egyre nőtt a munkaeszközök által megkövetelt erőgép teljesítmény mind lóerőben, mint hidraulikában, mind tömegben. Az MF 6S a tökéletes nagy-univerzális erőgép! A készletes gépünk 135 lóerő teljesítmény leadására képes, mindezt nagy hengerűrtartalmú 4.9 literes, négyhengeres erőforrással. A hajtómű 24/24 fokozatú fél-powershift (Dyna-6), ahol minden fokozat kézzel, terhelés alatt kapcsolható. A gépen alapfelszereltség az Autodrive váltó automatika.

A hátsó emelőmű kapacitása 7.100 kg, a hidraulika szivattyú pedig 110 l/perces, CCLS zártközpontos. Hátul 4 pár kiadószelep áll rendelkezésre. Az S széria összes előnyét tudja az erőgép: teljes rugózás (mellsőhíd, fülke, prémium ülés), számos elektronikai kiegészítő és prémium anyaghasználat. Az MF 6S.135 Dyna-6 traktorunk 6.400 kg menetkész tömeggel, illetve 267 cm tengelytávval rendelkezik. Ezek a jellemzők lehetővé teszik, hogy bármilyen munkaeszközzel a kategóriában hatékonyan és biztonságosan tudjon a kezelő dolgozni.

A készletes gépünk 460/85 R38, állítható felnis abroncsozása révén kukorica sorközbe is befér!

 

AKCIÓS ÁR:

6S.135 DYNA: 99.000 € + ÁFA

Massey Ferguson 7S.180 – 180 lóerő

Kedvezmény: -7%

Kiemelt jellemzők: 6.6 literes, HAThengeres AGCO POWER motor, Dyna-6 sebességváltó (24/24), összes fokozat terhelés alatt kapcsolása, rugózott mellsőhíd, rugózott fülke, 150 l/perc telj. hidraulika szivattyú, 4 pár hátsó hidr.szelep, Datatronic5 monitor, Automata kormány előkészítés, fronthidraulika, Multipad joystick kezelés kartámláról

Általános információk:

A Massey Ferguson 7S széria a gyártó 2021-ben bemutatott, egyik legújabb traktorcsaládja. A 155-210 lóerő között, összesen öt típust kínáló MF 7S a legújabb külső dizájnelemekkel, élenjáró fülkekialakítással és a legmodernebb technológiai csomagokkal érhető el. A széria rendkívül fontos a gyártó számára, ugyanis Európában ez az egyik legnépszerűbb traktorkategória, így a fejlesztésére kiemelt hangsúlyt fektettek a gyár mérnökei. Mindegyik traktor 6.6 literes, hathengeres AGCO POWER motorral érhető el, a készletes gépünk 180 lóerő leadására képes. Hajtóműből a Dyna-6 félpowershiftet (24/24 fokozattal) találjuk meg benne, automata kapcsolási funkcióval. A traktor egyik legszembetűnőbb jellemzője a hosszú tengelytáv, ami által a lóerők “garantáltan leérnek a talajra”. A gép a prémium összeszerelés és építés mellett elsőosztályú fülkét is kapott multifunkciós Multipad joystickkal, krómozott bőrborítású kormánykerékkel, ISOBUS-os Datatronic 5 terminállal és hatalmas helykínálattal. A traktoron fronthidraulika található, illetve hátul 4 pár hidraulika szelep érhető el hozzá.

A precíziós gazdálkodást elősegíti az automata kormány előkészítés. Ezt opcionálisan tovább bővíthetjük teljesen gyári RTK jelszintű „2centis” kormányrendszerré, szakaszvezérléssel, változó dózis kijuttatással kombinálva akár.

 

AKCIÓS ÁR:

7S.180 DYNA 6: 140.000 € + ÁFA

Massey Ferguson 8S.225 – 225 lóerő

Kedvezmény: -8%

Kiemelt jellemzők: 7.4 literes, HAThengeres AGCO POWER motor, Dyna-7 sebességváltó (28/28), összes fokozat terhelés alatt kapcsolása, rugózott mellsőhíd, rugózott fülke, 205 l/perc telj. hidraulika szivattyú, 4 pár hátsó és 1 pár mellső hidr.szelep, Datatronic5 monitor, Automata kormány RTK 2 cm jelszinttel, fronthidraulika, Multipad joystick kezelés kartámláról, LED-es munkalámpa csomag, félbőr hűtött-fűtött ülés

Általános információk:

A Massey Ferguson Új Korszakának első gépe volt az MF 8S, amelyet 2020-ban mutatott be a gyártó. Az új korszak (New Era) elnevezés annak szólt, hogy a gyártó ezen a szérián mutatta be először, hogy fognak kinézni erőgépei a következő évtizedben, illetve, hogy milyen műszaki tartalom és kiegészítők várhatók egészen 2030-ig. Tehát az MF életében ez az egyik legfontosabb erőgépszéria, amely a gyártó által kínált minden extrával felszerelhető. Az MF 8S családban hat típus található 205 és 305 lóerő teljesítmény között, és mindegyik gép 7.4 literes, hathengeres AGCO POWER motorral van szerelve. A mi készletes gépünk 225 lóerő teljesítménnyel rendelkezik, hajtóműből pedig a Dyna-7 fél powershift rendszerűt tartalmazza, 28/28 fokozattal, automatikus kapcsolási rendszerrel. Érdemes kiemelni a traktorok fülkéje és motorházteteje között található Protect-U 20 cm-es légrést, amely által a fülke piacvezető módon alacsony zaj-rezgés és hőmennyiség szinttel rendelkezik. Egyszerűen jobb és kényelmesebb benne ülni akár egész nap is! A kabin ténylegesen a jövőbe mutat: nincs hagyományos műszerfal a kormány előtt, minden visszajelzés az A-oszlopi V-Display terminálra, illetve a Datatronic 5 monitorra került. A gépek azonban nem felejtettek el traktornak maradni: 305 cm-es tengelytáv, átlagosan 10 tonna fölötti menetkész tömeg, 4 pár hátsó és 1 pár első hidraulika szelep, fronthidraulika, és természetesen teljes értékű, gyári automata kormányzási rendszer jellemzi a készletes traktorunkat.

 

AKCIÓS ÁR:

8S.225 DYNA 7: 178.000 € + ÁFA

AMENNYIBEN VALAMELYIK ERŐGÉPÜNK FELKELTETTE ÉRDEKLŐDŐSÉT, 

KÉRJÜK NE HABOZZON!


MINGYEGYIK TRAKTOR SÁROSDON, 

A KÖZPONTI TELEPHEYÜNKÖN MEGTEKINTHETŐ.

 

KÉRJÜK, TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT 

TÖLTSE KI AJÁNLATKÉRŐ MODULUNKAT 

VAGY HÍVJA A 06-30/108-9491 TELEFONSZÁMUNKAT!